Generell informasjon om Berlevåg kommune

22. januar 2007

Hyggelig at du er interessert i å sjekke dine muligheter i Berlevåg kommune. 

Kommunen med sine 1020 innbyggere består av tettstedet Berlevåg og fiskeværet Kongsfjord, og ligger geografisk plassert ytterst på Varangerhalvøya. Vi har en særegen natur og unike muligheter for jakt, fiske og friluftsliv. Her finnes et aktivt og levende kultur- og fritidstilbud med idrettshall, kulturskole, korps, sangkor, kino, revy og mye mer. Kommunen har et godt utbygd service- og velferdstilbud.

Kommunikasjonsmulighetene er gode, med flere daglige flyavganger, buss og hurtigruteanløp. Kommunen har full barnehagedekning, og virksomheten har nylig flyttet inn i nybygde og moderne lokaler.

I Finnmark gjelder statlige virkemiddelordninger som lavere skatt og høyere barnetrygd, samt nedskrivning av studielån i Statens lånekasse, med inntil 10 % begrenset oppad til kr. 25.000,-. Berlevåg er et av Norges mest omtalte steder, faktisk verdensberømt blant annet pga mannskoret. Dersom du drømmer om et eventyr for en periode i livet er dette en flott sjanse!! Du får mulighet til utfordringer og erfaringer som er ubetalelige.

For å komme videre i ditt eventyr, klikker du på følgende link:

Stillinger: FINN.no

Nedenfor finner du nåværende ledige stillinger / vikariater i Berlevåg kommune.

Tilkallingsvikar ved Berlevåg helsesenter

28. august 2018

Hei,

Har du anledning og eller tid til overs for å være tilkallingsvikar på Helsesenteret. Det innebærer å arbeide med eldre pleietrengende på dagtid, ettermiddag, kveld eller natt. Betalingen er ikke så verst heller.

Les mer

Sykepleier, vikariat 100% stilling i Berlevåg kommune fram til 1. mars 2019

13. mars 2018

Berlevåg kommune har ledig vikariat - 100% sykepleierstilling for snarlig tiltredelse.

Les mer