Språk Språk Språk Språk Språk Språk
A A A
Svart på hvitt Gult på svart Svart på gult
toppbilde eksempel
Hjem

Ledig stilling - Barnehagelærer

Er du opptatt av barns oppvekstsvilkår?

Ønsker du å bidra til å skape et godt pedagogisk tilbud til barna i Berlevåg

Kan du bidra til at barnehagehverdagen blir en trygg, positiv og kreativ opplevelse for våre barn?

Vil du jobbe i et lekent og pedagogisk miljø?

 


Berlevåg barnehage ser etter to nye barnehagelærere til å bli en del av vår fantastiske basebarnehage. Vi er en aktiv utebarnehage hvor vi er opptatt av å kombinere det å være ute i all slags vær med læring og utvikling. Gjengen vår består av små og store med ulike nasjonaliteter og kulturer, som samarbeider for å gjøre hverdagen rikere for hverandre. Stillingene vi tilbyr er fulltidsstillinger, hvorav én av disse vil tiltre stillingen som pedagogisk leder.

Barnehagens satsningsområder fremover er kompetanseutvikling for våre medarbeidere, hvor fokus på språk og voksenrollen står sentralt. Vi har et raust og inkluderende arbeidsmiljø, hvor det er høyt under taket. Hos oss er arbeidsmiljøet viktig og det forventes at man er både leken, pedagogisk og givende.

Som pedagogisk leder blir dine oppgaver å inspirere, lede og veilede de barnehagelærerne på en engasjerende måte. For både små og store er det viktig at du liker å leke samt motiveres av nytenkning og om å holde deg faglig oppdatert.

Om du er en aktiv og inspirerende barnehagelærer, eller pedagogisk leder, som ønsker å bidra til lek, utvikling og læring i samarbeid med en flott gjeng, ønsker vi å høre fra deg.

Kommunen inngår i tiltakssonen for Nord Troms og Finnmark med økonomiske fordeler knyttet til redusert skatt, nedskriving av studielån.

Tilfredsstillende politiattest må framlegges.

For mer informasjon eller spørsmål om stillingen vennligst kontakt Styrer Elin Mathisen, ved Berlevåg Barnehage, på 45879970.

Søknadsfrist: 03.05.18.

Søknad sendes:

Berlevåg kommune, Torget 4, 9980 Berlevåg eller postmottak@berlevag.kommune.no

 

 

Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut
Web levert av CustomPublish AS