Ledig stilling - LOS-veileder

10. mai 2019

Det er ledig 100 % engasjementstilling over 3 år som LOS-veileder i Berlevåg kommune. Prosjektet retter seg inn mot ungdom som står i fare for å falle ut av skole og meningsfulle aktiviteter, eller som allerede har falt ut. Målet med prosjektet er å styrke ungdommens skoletilknytning, trivsel og mestring, og skal gjennom det bidra til å bedre skolepresentasjonene og å øke gjennomføringen i videregående opplæring.

Les mer

Ledig stilling - Leder for frivilligsentral

10. mai 2019

Er du veldig engasjert for frivillig sektor?

Fra 01.08.2019 blir det ledig stilling som leder for Berlevåg Frivilligsentral og vi søker deg som ønsker å arbeide med å koordinere og utvikle arbeid med lokale lag, foreninger og organisasjoner som jobber på frivillig basis.

Les mer

Generell informasjon om Berlevåg kommune

22. januar 2007

Hyggelig at du er interessert i å sjekke dine muligheter i Berlevåg kommune. 

Kommunen med sine 979 innbyggere består av tettstedet Berlevåg og fiskeværet Kongsfjord, og ligger geografisk plassert ytterst på Varangerhalvøya. Vi har en særegen natur og unike muligheter for jakt, fiske og friluftsliv. Her finnes et aktivt og levende kultur- og fritidstilbud med idrettshall, kulturskole, korps, sangkor, kino, revy og mye mer. Kommunen har et godt utbygd service- og velferdstilbud.

Kommunikasjonsmulighetene er gode, med flere daglige flyavganger og hurtigruteanløp. Kommunen har full barnehagedekning.

I Finnmark gjelder statlige virkemiddelordninger som lavere skatt og nedskrivning av studielån i Statens lånekasse. 

Dersom du drømmer om et eventyr for en periode i livet er dette en flott sjanse. Du får mulighet til utfordringer og erfaringer som er ubetalelige.

For å komme videre i ditt eventyr, klikker du på følgende link:

Stillinger: FINN.no

Nedenfor finner du nåværende ledige stillinger / vikariater i Berlevåg kommune.