Lofotfishing 2007 - Godt besøk på Berlevågstanden

For andre gang deltar Berlevåg kommune sammen med næringsdrivende fra kommunen på Lofotens egen fiskerimesse, Lofotstand. Også i år har Berlevåg-standen fått god oppmerksomhet. Messa startet fredag formiddag, og avsluttes søndag ettermiddag.
IMG  0195Fra kommunen deltok denne gang plan- og næringsavdelingen ved Bjarne Mjelde og Robert Moan, mens Jørn Johansen fra Berlevåg Marine Næringspark og Geir Westberg, Eivind Haugan og Frank Arne Hansen fra Berlevåg Fiskemottak var næringslivets representanter. I tillegg var Gunnulv og Ann Liss Hauge tilstede med smaksprøver fra en kommende produksjon av sild i marinade.

Mange fiskere, skippere og andre med nær eller fjern tilknytning til Berlevåg dukket opp for å hilse på. Som et ekstra trekkplaster tilbød Gunnulv og Ann-Liss Hauge sine smaksprøver, noe som skapte kø på standen! Berlevåg kommune gjennomfører en spørreundersøkelse blant skippere og redere om hvordan de oppfatter havnene i kommunen, og hvordan de kan bli bedre. Vi har fått god respons på dette.
Tips en venn Skriv ut