Næringseiendom til salgs på Torget i Berlevåg

Berlevågs mest sentrale eiendom er til salgs. Bygget ble i sin tid reist av Televerket og har huset forretninger og leiligheter foruten teletekniske installasjoner. 

Berlevåg kommune har en av landets mest aktive fiskerihavner og ønsker nå å utvikle turisme- og servicerelaterte næringer. Med Barentshavet rett utenfor, flott turterreng, egen flyplass og daglig hurtigruteanløp har Berlevåg et godt utgangspunkt for turisme og annen besøksaktivitet. Med plassering midt på torget, med rådhuset, forretninger og havna i umiddelbar nærhet, søker vi derfor etter aktører som vil tilby publikumsrelaterte aktiviteter. Restaurant i første etasje og overnattingstilbud i de to øvrige etasjene vil være aktuelt; forretningsvirksomhet eller utstillingslokaler kan være andre alternativer. Vi er naturligvis mottakelige for gode og konstruktive forslag.

 

Bygget er oppført i 1962 og har et bruttoareal på 680m2. Telenor leier en mindre del av bygget som gir en årlig leieinntekt. Denne leieavtalen kan ikke sies opp av utleier.

 

Teknisk tilstandsanalyse, verditakst og leieavtalen med Telenor kan fås ved henvendelse til kommunen.

 

Bud sendes til:

Berlevåg kommune, Torget 4, 9980 Berlevåg

E-post: postmottak@berlevag.kommune.no

 

Frist for bud er satt til 30.10.2018

 

Tips en venn Skriv ut