Til alle utflytta Berlevåginger!

Berlevåg kommune ønsker å komme i kontakt med studenter og andre utflytta Berlevåginger. Vi ber derfor om at alle der ute i verden med Berlevåg-blod i årene, tar en nærmere titt på denne artikkelen.

Vi ønsker å informere om utviklingen og mulighetene i Berlevåg, vi ønsker å orientere om hva som skjer her til daglig og vi ønsker å fortelle om viktige begivenheter og arrangementer i løpet av året.

Har du for eksempel vurdert muligheten for å besøke oss under ”Sommer i Berlevåg” 2008? Kanskje vil litt informasjon fra oss om dette arrangementet hjelpe deg i planleggingen av reiser, og eventuelt om du skal besøke ditt tidligere hjemsted i sommer.

Kanskje kan dette også hjelpe deg til å vurdere bedre om du ønsker å flytte tilbake, evt. etablere egen bedrift i Berlevåg?  I kommunen har vi virkemidler til å hjelpe deg, både praktisk og økonomisk!

Har du for eksempel utdanning innenfor historiefaget, og ønsker arbeid som avdelingsleder ved Berlevåg museum, kan vi formidle kontakt med havnemuseet.

Berlevåg kommune og BLI - gruppa ønsker alle hjertelig velkommen til Berlevåg, uavhengig om besøket er midlertidig eller permanent.

Ta kontakt for en uformell samtale.

Om du sender oss følgende informasjon om deg selv, blir vi svært takknemlig:

Navn, Alder, Yrke:

Adresse / Bosted:

E-postadresse:

Tlf:

 

Kontaktinformasjon kan formidles pr e-post, via telefon eller til følgende adresse:

 

E-post:                   robert.moan@berlevag.kommune.no

Tlf:                         92 26 11 94

Post:                      Berlevåg kommune

                              Torget 4

                              9980 BERLEVÅG

                              Konvolutt merkes: Kontaktinformasjon

 

Vi vil understreke at kontaktinformasjonen ikke vil misbrukes, men skal utelukkende benyttes til informasjonsformidling fra kommunen til dere.

 

På forhånd takk for velvilligheten

 

Vennlig hilsen

 

Berlevåg kommune

BLI - gruppa

Tips en venn Skriv ut