Marte og Rolf

Offisiell åpning av "Perla" flerbrukshus

21. september 2021 var det offisiell åpning av vårt nye flerbrukshus «Perla». Ungdomsrådet fikk i oppgave av kommunestyret om å finne et navn til flerbrukshuset og i kommunestyremøte den 20. mai 2021 var leder Iselin og nestleder Astrid Helene å la fram forslag på navn «Perla».

Flerbrukshuset inneholder tannklinikk, ungdomsklubb, trenings-/møterom, lager, kjøkken, sosialt rom og 25 meters basseng.

 

Ordfører Rolf Laupstad åpnet det hele med bakgrunnshistorie fra start til slutt i prosessen for det flotte flerbrukshuset.

 

BMBA entreprenør ved Olav Nilsen som har stått for planlegging og tegning av bygget fortalte at han hadde stort sett fått frie tøyler til å tegne bygget, bortsett fra at det måtte ha saltak, vedlikeholdsfritt utvendig og 25 meters basseng. Berlevåg kommune fikk en gavesjekk på kr 20 000,- fra BMBA entreprenør som ordfører Rolf Laupstad overrakte videre til ungdomsklubben.

Olav og Rolf, foto Arnt.jpg

Foto: Arnt Eirik Hansen

Asbjørn Hammari fra Troms og Finnmark fylkeskommune var meget fornøyd med den nye tannklinikken som er en av Norges mest moderne tannklinikker med det mest moderne utstyret.

Asbjørn Hammeri, foto Arnt.jpg

Foto: Arnt Eirik Hansen

Kjetil Berntsen fra Norsk tipping fortalte om hvordan Norsk tipping fordeler spillemidlene gjennom Kulturdepartementet. Berlevåg har fått tildelt kr 18 125 000,- til basseng, garderober, lager, sosialt rom og treningsrom. I tillegg har vi fått kr 1 100 000,- til nærmiljøanlegg.

Kjetil og Rolf 2.jpg

Aud Marte Hansen som har vært ansatt i Berlevåg kommune i 42 år og er en av våre mest ivrige svømmere igjennom mange tiår sto for snorklipping.

Snorklipping Marte og ROlf.jpg

Etter talene og snorklipping var det omvisning på flerbrukshuset og det ble servert kaffe og kake til alle de frammøtte.

Kake.jpg

Åpning av flerbrukshus.jpg

Åpning av flerbrukshus2.jpg

Terje Daldorff, foto Ann Kristin.jpg

Foto: Ann Krisitn Wensel

Jørgen og Rolf i basseng.jpg

Foto: Tine Sofie Johansen

Jørgen og Rolf basseng 3.jpg

Foto: Tine Sofie Johansen

Jørgen og Rolf i basseng 4.jpg

Foto: Tine Sofie Johansen