Kjønes fyr

Ledig stilling - Barnehagelærer

Er du opptatt av barns oppvekstsvilkår?

Ønsker du å bidra til å skape et godt pedagogisk tilbud til barna i Berlevåg

Kan du bidra til at barnehagehverdagen blir en trygg, positiv og kreativ opplevelse for våre barn?

Vil du jobbe i et lekent og pedagogisk miljø?

Berlevåg barnehage ser etter en ny barnehagelærer fortrinnsvis med videreutdanning innen spesialpedagogikk, til å bli en del av vår fantastiske basebarnehage. Vi er en aktiv barnehage hvor vi er opptatt av å kombinere det å være ute i all slags vær med læring og utvikling. Gjengen vår består av små og store med ulike nasjonaliteter og kulturer, som samarbeider for å gjøre hverdagen rikere for hverandre.

Barnehagen deltar i regional ordning for kompetanseutvikling i barnehagen. Vi har et raust og inkluderende arbeidsmiljø, hvor det er høyt under taket. Hos oss er arbeidsmiljøet viktig og det forventes at man er både leken, pedagogisk og givende.

Om du er en aktiv og inspirerende barnehagelærer som ønsker å bidra til lek, utvikling og læring i samarbeid med en flott gjeng, ønsker vi å høre fra deg.

Kommunen inngår i tiltakssonen for Nord Troms og Finnmark med økonomiske fordeler knyttet til redusert skatt, nedskriving av studielån.

 

Vi dekker flytteutgifter etter kommunale vedtekter. Gode lønnsvilkår og god pensjonsordning.

 

Kommunen er behjelpelig med å skaffe bolig.

Lønn ette avtale.

 

Tilfredsstillende politiattest må framlegges.

For mer informasjon eller spørsmål om stillingen vennligst kontakt Styrer Elin Mathisen, ved Berlevåg Barnehage, på tlf.  458 79 970 eller oppvekstsjef Sylvia Radloff Snijders på tlf. 458 79 910.

Søknadsfrist: 05.02.23

Søknad sendes:

postmottak@berlevag.kommune.no eller Berlevåg kommune, Rådhusgata 2, 9980 Berlevåg

 

iFinnmark i Berlevåg - YouTube