NY SALGSKANAL FOR JAKT- OG FISKEKORT PÅ FINNMARKSEIENDOMMEN

Finnmarkseiendommen Finnmárkkuopmodat (FeFo) har inngått avtale med Scanatura ( www.scanatura.no ) om salg av jakt- og fiskekort for sesongen 2009-2010. Salget av jaktkort for Finnmarkseiendommen startet 15 juli.

Jegere som skal på jakt i Finnmark i år, kan løse småviltjaktkort på internettsiden www.scanatura.no. Det er også mulig å løse jaktkort hos lokale utsalgssteder som finnes på nettsiden www.fefo.no. Salg av jaktkort på giro er nå avsluttet.

For jakt i jaktfelt tilknyttet Rypeprosjektet 2006-2011 gjelder samme løsning som i fjor. Jegere som skal jakte i disse jaktfeltene løser et SMS-jaktkort sammen med ordinært jaktkort. For mer informasjon om dette på våre nettsider , Fangstrapportering utføres også over internettsiden, her.

Brosjyre for småviltjakt er lagt på Fefos nettsider og kan også fås ved våre lokalkontorer i Kirkenes, Varangerbotn, Karasjok, Lakselv eller Alta, ved henvendelse til vår serviceavdeling på tlf 09975 eller pr. epost: post@fefo.no Mer opplysninger finnes på våre nettsider: www.fefo.no

FeFo ønsker alle velkommen til og skitt jakt på Finnmarkseiendommen!