Søk midler

 

Frifond

Frifond er en tilskuddspakke for ungdom, der tilskuddene er "enkle" å få og behandlingstiden er kort. For å få støtte fra Frifond må pengene brukes til å skape aktivitet og engasjement hos barn og unge under 26 år i lokalmiljøet. Støtten fra Frifond skal gå til lag, ikke til privatpersoner.

Ungnett Siden til Landsrådet for barne og ungdomsorganisasjoner, LNU.
Trafo

Nettsted for ungdom mellom 16 og 22 år, som uttrykker seg innen kortfilm, animasjon, noveller, lydkunst, grafisk design, webdesign, fotografi, dans, teater og annet.

Tvibit Ungdomshuset Tvibit  i Tromsø har en MEGET god oversikt over tilskuddsordninger
Legater

Her finner du informasjon om støtteordninger, søknadsskjema, linker og annen relevant informasjon. Bruk søkefunksjonene for å finne den støtteordningen som passer for deg. 

Tilskudsportalen

Trenger fotball-laget til poden nye drakter? Hvem gir støtte til utbedring av friluftsområder? Hvilke støtteordninger finnes innen kultur? Vi har svarene!

Tilskuddsportalen er et verktøy for deg som vil jobbe mer effektivt og lykkes bedre i å søke tilskudd til dine prosjekt. Vi gir deg en oversikt over alle tilskuddsordninger som tilbys norske organisasjoner, og du kan søke etter støtteordninger og tilskudd i mange ulike kategorier.

   
   
   
   

 LYKKE TIL !