Utdanning

 

LOSA

Videregående opplæring i samarbeid med arbeidslivet. For nærmere informasjon om tilbudet, kan du ringe eller maile til Losa-ansvarlig i Berlevåg Norunn Strømslund tlf: 93 29 00 44

VILBLI

VILBLI gir deg informasjon om alle mulige yrker med yrkesbeskrivelser, oversikt over utdanningstilbudene og lærlingplassene. 

Din_utdanning

Alle som har tenkt å ta eller tar videregående opplæring eller som er interessert i utdanning, vil ha nytte av dette nettstedet, også skoler av alle slag. Du kan stille spørsmål om opplæring.

Opplæringskontoret i Finnmark

Opplæringskontorets oppgave er å organisere og kvalitetssikre opplæringen i bedrift. Her finner du også en oversikt over ledige lærlingeplasser.

Lånekassen

Hjemmesiden til Lånekassen for utdanning. Se på mulighetene for å finne finansiering under din utdanning.

Høyskolen i Finnmark

Her finner du alt av informasjon om studietilbud ved Høyskolen, og linker for å sende søknad om opptak direkte via Samordnet opptak.

Utdanning.net

Utdanning.net er en informasjonsportal for elever og studenter, med informasjon om utdanningstilbudet i Norge. I tillegg til en stor utdanningsdatabase vil man på Utdanning.net finne generelle studierelaterte nyheter og diskusjoner.

UngInfo Tromsø

Unginfo Tromsø gir en god oversikt over  utdanningsmulligheter i nordområdene, samt kulturutdanninger både i Norge og i utlandet.

Fjern-undervisning.no

Portal om nettstudier og fjernundervisning.

GOstudy.no

Studere i utlandet?  - Her finner du oversikt over universiteter og høgskoler i utlandet.