Korona

Uke 14: Koronavaksinering fortsetter

Vi fortsetter sakte men sikkert med koronavaksineringen, og vi får tilsendt flere doser ukentlig av «Comirnaty» til Pfizer og BioNTech. Denne uken får vi satt 30 doser, og det fortsetter å øke med dosene vi får tilsendt.  

 

På prioriteringsrekkefølgen til FHI er vi kommet til punkt 4:
- Alder 65-74 år og samtidig personer mellom 18 og 64 år med sykdommer/tilstander med høy risiko for alvorlig forløp (merket med * i listen over risikogrupper, se link).

Mer info: https://www.fhi.no/sv/vaksine/koronavaksinasjonsprogrammet/hvem-kan-fa-koronavaksine/

Vi vaksinerer oss altså nedover på alderslisten fra 74 til 65 år. Parallelt med det så starter vi også på risikogrupper. Foreløpig er vi på de alvorligste risikogruppene, altså de med alvorlig nyre- og eller kreftsykdom, osv. Så om du opplever at en på din alder eller yngre får vaksinen før deg så er det nok en god grunn til det. Alle skal få tilbud, men vi må prioritere eldst og mest alvorlig syke først. De som altså har størst sjanse for å dø eller bli alvorlig syk av korona.
 

Alle som er eldre enn 65 år, som i tillegg er folkeregistret i Berlevåg kommune har vi liste på. Om du ikke er folkeregistret i Berlevåg og ønsker vaksinen må du ta kontakt, så vi kan sette deg opp på listen.


Vi minner fortsatt om at; om du er mellom 18-64 år og ønsker vaksinen, så må du sende oss melding/e-post på: vaksineberlevag@gmail.com eller SMS til 922 06 738.
Ha med: navn, fødselsdato og eventuelt hvilken risikogruppe du er i.

Vi lager lister med de som melder seg opp, og du trenger ikke gi oss ny beskjed om du har meldt deg allerede. Du blir innkalt til time et par dager i forveien via telefon eller e-post (legg gjerne med telefonnummer for dere som sender e-post, slik at vi kan kontakte dere via telefon når det er deres tur).

 

OBS! Disse numrene kan du bli oppringt av angående tilbud om vaksine:

Helsestasjon: 458 79 862

Legekontoret: 78 78 21 00

Vi forsøker å ringe 3 ganger, og om vi ikke får tak i deg går vi videre. Du må da selv kontakte oss om du fortsatt ønsker vaksinen.

 

Hilsen legekontoret og helsestasjonen