Korona

Koronavaksine info for uke 30 obs!

Neste uke får vi tilsendt 22 glass med koronavaksinen til Pfizer, tilsvarende 132 doser. Sykepleier på helsestasjonen blir dermed å innkalle mange på kort varsel. Innkallingen skjer mandag 26.07 og fortsetter tirsdag 27.07 på dagtid. Planen er å vaksinere onsdag 28.07 til fredag 30.07. Alle over 18 år som bor i Berlevåg og som ønsker vaksinen må melde seg snarest mulig!

OBS! Svar så snart som mulig når du får innkallingen. Du vil få melding på numre eller eposten du har kontaktet oss med. Om vi ikke får svar innen en dag får du melding om at timen kanselleres, og du må da ta kontakt om du ønsker ny time.

 

Send mail til vaksineberlevag@gmail.com eller melding til 458 79 862. Ha med; navn, fødselsdato, ev. risikogruppe og telefonnummer. Har du allerede meldt deg opp trenger du ikke gjøre dette igjen. Gi beskjed om du har gjennomgått korona, er i karantene eller om du eventuelt er bortreist.

 

Er du student skal det være mulig å få første dose her og andre dose på studiestedet, gi oss beskjed om du er student, og ta kontakt med ditt studiested for å avtale dose 2.

 

Hilsen

Berlevåg helsestasjon