Korona

Koronavaksinering og influensavaksinering oktober - november

Har du ennå ikke tatt koronavaksinen kan du fortsatt melde deg opp til dette. Send melding til 458 79 862 eller e-post til vaksineberlevag@gmail.com med navn og fødselsdato.

Vi får ikke lenger koronavaksiner ukentlig så det varierer med hvor mange vi har inne framover, da dette må bestilles etter behov. Og leveransene av koronavaksine framover blir noe redusert på grunn av at influensavaksinene sendes ut snart. Helsestasjonen blir å legge ut info om drop-in tid når influensavaksinene er ankommet. Vi regner med å få dem i løpet av de neste ukene. Det er også mulighet for å få vaksinen mot lungebetennelse da, den oppdateres hvert 10 år og anbefales til alle over 65 år.

 

Etter influensavaksineringen starter vi også opp med å tilby 3 dose til alle over 65 år. Vi vet ennå ikke helt hvordan dette skal foregå, men mest sannsynlig blir vi å innkalle alle i rekkefølge etter hvem som fikk vaksinene først.  Altså at vi starter med de eldste over 85 år, så videre nedover til 65 år. Dere trenger ikke kontakte oss for å ønske 3 dose, da vi blir å kontakte dere når vi har tilgjengelige doser, og det er deres tur i køen. Det må også gå minst 6 måneder siden du fikk 2 dose før du kan få 3 dose. Det er kun Pfizer vaksinen som tilbys som 3 dose.

 

 

God helg

 

Hilsen

Berlevåg helsestasjon