Korona

Koronavaksinering uke 29

Sykepleier Helena er tilbake fra ferie, og starter med innkalling til vaksinering så snart som mulig for uke 29 og 30. Vi blir å komme ned til punkt 10 på prioriteringsrekkefølgen, altså alder 18-24 år og 40-44 år. Denne uken settes 102 doser, og neste uke settes 66 doser. Alle som får første dose framover får andre dose etter 12 uker.

Hun sender ut innkalling fra 458 79 862 i løpet av dagen i dag og i morgen (obs: hun sender mail til de som har meldt seg på mail uten å ha oppgitt telefonnummer), svar på meldingen snarest mulig. Hun forsøker også å ringe 1 gang om hun ikke får svar i løpet av noen timer opptil 1 dag. Om du ikke svarer går hun videre på listen, og du er selv ansvarlig for å kontakte helsestasjonen om du ønsker ny time.

 

Har du eller har du hatt covid 19, er i karantene eller har luftveissymptomer må du gi beskjed om dette. De som har gjennomgått covid 19 trenger kun 1 vaksinedose, minst 3 måneder etter man er friskmeldt.

 

Minner om at du selv må melde deg til vaksinering for å få tilbud om vaksine. Send mail til vaksineberlevag@gmail.com eller melding til 458 79 862. Ha med; navn, fødselsdato, ev. risikogruppe og telefonnummer. Har du allerede meldt deg opp trenger du ikke gjøre dette igjen.

 

OBS: Angående vaksinesertifikatet – det er flere som melder om at vaksinene ikke er registrert i helsenorge. Beklageligvis er dette et kjent problem med journalsystemet, som vi har forsøkt å ordnet opp i en stund nå. Noen har fått sine vaksiner registrert mens andre ikke. IT har ferie så dermed er det kun sykepleier på helsestasjonen som kan se på problemet når hun har anledning, og det er lang ventetid hos brukerstøtten til journalsystemet. Vi beklager forsinkelsen.   

 

Hilsen Berlevåg legekontor og helsestasjon