Ordføreren informerer

23. desember 2011
Endelig skal det komme noe på trykk fra meg som nyvalgt ordfører.
Les mer

SKOLESTART

25. august 2011

Ordfører Janne Vi har nå startet på høsten, for når skolene har startet er det høst, selv om værgudene har gitt oss sommerfølelse selv etter skolestart.

Les mer

LITT AV HVERT FRA BERLEVÅG UKE 39

30. september 2010

Ordfører Janne Det er ingen tvil om at nå er det høst. Og med høsten kommer mørket. Med overskyet vær som vi har hatt mye av denne høsten, så har det blitt mørkt tidlig på ettermiddagen.

Les mer

LITT AV HVERT FRA BERLEVÅG UKE 37

16. september 2010

Ordfører Janne På tide med en liten oppsummering igjen. Det er beklageligvis lenge siden sist.

Les mer

GRATULERER BERLEVÅG

06. september 2010

Ordfører Janne

En mulig umulighet sa Bernt Johan Ottem, og han fikk heldigvis rett.

Det gikk virkelig an å sette opp en operaforestilling i Berlevåg.Det var en fantastisk opplevelse å sitte i salen å se og høre Finnmark operakor sammen med fire landskjente solister fremføre den ene svisken etter den andre.

Les mer

LITT AV HVERT FRA BERLEVÅG UKE 20

20. mai 2010

Ordfører Janne Vel overstått nasjonaldag. Hadde vel aldri trodd jeg skulle oppleve at det ble varmt å være kledd i bunad på 17. Mai her i Berlevåg, men det var opplevelsen i år. Ser i avisa at det er 200 år siden sist det var så varmt, håper det ikke blir like lenge til neste gang.

Les mer

LITT AV HVERT FRA BERLEVÅG UKE 18

07. mai 2010

Ordfører Janne For et par uker siden ble jeg utfordret av Båra radio i Båtsfjord, om å lage en liten, ukentlig oppsummering som legges ut på kommunens hjemmeside. Et snev av konkurransemenneske er man jo, så jeg tok utfordringen. Noe reisevirksomhet er årsak til at dette ikke er gjennomført før nå.

 

Les mer

BERLEVÅG KIRKE 50 ÅR

25. januar 2010

Janne Andreassen 002 Søndag 24. januar ble jubileumsåret for Berlevåg kirke åpnet. Ordfører fikk det ærefulle oppdrag å åpne feiringa. Gjennom hele året vil kirkas 50- årsjubileum bli markert på forskjellig vis.

Les mer

TIL ALLE BERLEVÅGINGER

12. oktober 2009

Janne Andreassen 002 Jeg vil med dette takke alle som bidro til å gjøre Berlevågkonferansen til en suksess. Kommuneadministrasjonen og noen av våre lag og foreninger la ned et stort arbeid for å få det hele til å bli en vellykket kveld. Og det ble det til gangs.

Les mer

NÆRINGSUTVIKLING

26. juni 2009

Janne Andreassen 002 Kommunestyret i Berlevåg har vedtatt et målkart som skal være førende for kommunens drift. Et av temaene er lokalsamfunnsutvikling der de overordnede målene er å gjøre Berlevåg til en attraktiv kommune for innbyggere og besøkende, og å sikre et variert næringsliv.

Les mer